İçeriğe geç

Bts Ten Jin Kaç Yaşında

Jin evlendi mi?

Jin, kız arkadaşıyla 21 Eylül 2014’te evlendi. Çiftin ilk çocuğu Haziran 2015’te doğdu. İkinci çocukları Kasım 2016’da doğdu. Jin, askerlik hizmetini polis kuvvetlerinde tamamladı.

Jin ne mezunu?

Jin aslında oyuncu olmayı planlıyordu ve 22 Şubat 2017’de Konkuk Üniversitesi’nden film çalışmaları alanında mezun oldu.

Jin ne zaman gitti?

Aralık 2022’de askere giden Jin, orduda görev yapan grubun ilk üyesiydi. Grubun kalan dört üyesi Aralık 2023’te orduya katıldı. Grup üyelerinin askerlik hizmetlerini tamamladıktan sonra 2025’te yeniden bir araya gelmeleri bekleniyor. . . . #BTS #K-Pop #Jin #Askerlik #Kore.

Kim Seok Jin Burcu?

JİN – (KIM SEOK JİN) 4 Aralık 1992’de doğdu (27 yaşında) ve Yay burcudur. Boyu 1.79 cm ve kilosu 63 cm’dir. Jin lisans eğitimini Konkuk Üniversitesi’nde, yüksek lisans eğitimini ise Hanyang Cyber ​​​​Üniversitesi’nde tamamladı.

Park Jimin kiminle evli?

Kim Seok-Jin – Vikipedi.

Jin dini ne?

Jin’in hiçbir dini inancı yok.

BTS Suga evli mi?

Kişisel hayatı Suga evlidir ve üç oğlu vardır. Eşi Mariko, ofis arkadaşı Hikosaburo Okonogi’nin kız kardeşiydi. Suga’nın her sabah 100 dik mekik ve 40 dakika yürüyüş ve her akşam 100 dik mekik içeren günlük bir fitness rejimi vardır.

BTS’in lideri kim?

Bts’in lideri Kim Namjoon, RM olarak da bilinir.5 Haziran 2024Bts’in lideri Kim Namjoon, RM olarak da bilinir.

Jin ailesi zengin mi?

The Star’a göre Jin’in babası yakışıklı görünümlü çok ünlü bir CEO ve Jin’in ailesi Kore’de zengin bir klan. Çok, çok yakışıklı. 8 Kasım 2020 The Star’a göre Jin’in babası yakışıklı görünümlü çok ünlü bir CEO ve Jin’in ailesi Kore’de zengin bir klan. Çok, çok yakışıklı.

Kore’de askerlik kaç ay?

Kore Cumhuriyeti Silahlı KuvvetleriGenelkurmay BaşkanıGeneral WonOkuldaGenel bilgilerAskerlik hizmeti18 yaşından itibaren gönüllü, erkekler için zorunlu20 ila 38 yaş arası, savaş zamanında 18 ila 40 yaş arasıZorunlu askerlik hizmeti20–24 ay, branşa bağlı olarak20 diğer branş

Jungkook askerde mi?

Şu anda askerlik görevini yapan Jungkook, köpeği Bam için açtığı Instagram hesabıyla hayranlarını şaşırttı.

BTS’in eski üyesi kim?

Kim JonghyunÖlüm 18 Aralık 2017MesleklerŞarkıcı, söz yazarıEnstrümanlarGitar, bas gitar, piyanoAktif yıllar2008-20176 satır daha

Jin hangi dilde?

Jin (Basitleştirilmiş Çince: 晋语; Geleneksel Çince: 晉語; pinyin: jìnyǔ), Kuzey Çin’de yaklaşık 63 milyon kişi tarafından konuşulan bir Çince dilidir.

Kim Seok Jin lakabı?

# Jin’in Takma Adları: Sahte Maknae, Dünya Yakışıklısı, Pembe Prenses, Eomma, Eat Jin.

BTS evli mi?

Bildiğim kadarıyla hayır. BTS üyelerinin hiçbiri evli değil veya kimseyle çocuğu yok. 20 Ocak 2023 Bildiğim kadarıyla hayır. BTS üyelerinin hiçbiri evli değil veya kimseyle çocuğu yok.

Kim Seokjin evlendimi?

Güney Koreli Seokjin, Türkiye seyahatinde tanıştığı Sidar’la evlendi – YouTube.

Son Ye-jin’in eşi kim?

Hyun BinSon Ye-jin / Eşi (2022 doğumlu)

Jin Goo’nun eşi kimdir?

Kim Ji-hyeJin Goo / eşi (2014 doğumlu)

Son Ye-jin ne zaman evlendi?

31 Mart 2022 (Hyun Bin)Son Ye-jin / Düğün tarihi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir