İçeriğe geç

Daha Ince Görünmek Için Nasıl Giyinmeli

Zayıf görünmek için ne giymeli?

İnce görünmek söz konusu olduğunda akla ilk gelen şey siyah elbise stilleridir. Koyu renkler sizi bir beden daha ince gösterebilir. Özellikle belinize oturan ve maksi uzunlukta olan siyah elbiseler sizi hem ince hem de olduğunuzdan daha uzun gösterecektir.

Beli ince göstermek için nasıl giyinmeli?

Bu nedenle belinizi vurgulamak istiyorsanız siyah ve lacivert gibi koyu renkleri ve dikey çizgili kıyafetleri tercih edebilirsiniz. V yakalı kıyafetler: V yakalı bluzlar, elbiseler ve hırkalar boyunuzu uzatarak ve belinizi vurgulayarak daha ince görünmenizi sağlar.

Kalın kollar nasıl ince gösterilir?

Kollarınızın vücudunuza göre daha ince ve orantılı görünmesini istiyorsanız, şeffaf kollu ve tül kollu kıyafetler giyebilirsiniz. Bu kıyafet kollarınızın tamamını kapatmaz ve kollarınızın daha ince görünmesine yardımcı olur. Ayrıca bu kıyafetler oldukça rahattır ve size havalı bir görünüm kazandırır.

Hangi kıyafet zayıf gösterir?

Sizi zayıf gösteren kıyafetler denildiğinde ilk akla gelen düz siyah tişörtler yerine bordo, acı kahve, haki yeşili ve lacivert gibi renkler diğer kombinlerinizden sıyrılmanızı sağlayabilir. Eğer mide bölgenizde rahatsızlık hissediyorsanız sırt baskılı tişört modellerini tercih edebilirsiniz.

Hangi pantolonlar zayıf gösterir?

Hangi pantolon türleri sizi daha zayıf gösterir? Son zamanlarda giderek daha fazla trend olan dar paça kot pantolonlar ve elbise pantolonları, taytlar ve palazzo pantolonlarla daha ince bir görünüm elde edebilirsiniz.

Zayıflar hangi renk giymeli?

Zayıf görünen renk gruplarına örnek olarak mavi, yeşil, siyah, lacivert ve moru rahatlıkla kullanabilirsiniz. Soğuk renk grubundan olan bu renkler her zaman olduğunuzdan daha zayıf görünmenizi sağlar.

İnce gozukmek için ne yapmalı?

Belinizi gösterin. …Yuvarlak burunlu ayakkabılardan kaçının. …Dar kot pantolonlarla topuklu ayakkabı giyin. …Düz renk giysiler giymeye dikkat edin. …Uzun dış giyimleri bir kemerle kombinleyin.

Kısa ve göbekli kadınlar nasıl giyinmeli?

Uzun ve kısa kadınlar nasıl giyinmeli: Yüksek belli giysiler seçin. Yüksek belli giysiler bacaklarınızı olduğundan daha uzun gösterir. … Koyu renkler giyin. … Asimetrik kesimli giysiler giyin. … Desenli giysiler giyin. … Giysilerinizin üzerinize tam oturduğundan emin olun.

Bol giyinmek kilolu gösterir mi?

Olduğunuzdan daha zayıf görünmek için yapılan yaygın bir hata olarak kabul edilen bol giyinmek, vücut tipinizi iyi analiz etmezseniz kilolu görünmenize neden olabilir. Çok dar kıyafetler giymek de aynı etkiyi yaratabilir.

Göbeği kapatmak için nasıl giyinmeli?

Göbek bölgenizi gizlemek istiyorsanız, kemerli kıyafetler giymekten kaçınmalısınız! Bu dönemde, bol tişörtler veya elbiseler giyerek göbek bölgenizi kolayca gizleyebilirsiniz. Bol tişörtler ve gömlekler, erkekleri zayıf gösteren kıyafetler arasındadır.

Kilolu kollar nasıl zayıflar?

Kolları inceltmek için birçok cerrahi işlem yapılır. En yaygın olanları lazer lipoliz, liposuction ve brakioplasti olarak bilinen kol sıkılaştırma ameliyatlarıdır. Lazer lipoliz: Lazer enerjisi yağ dokusuna verilir. Bu işlem sayesinde yağ dokusu hasar görür ve parçalanır.

Fotoğraflarda neden kilolu çıkıyorum?

Kötü Pozlar Kötü duruş, fotoğraflarda şişman görünmenize neden olabilir. Örneğin, geniş açılı çekimler de sizi daha geniş gösterir. Kameraya çok yakın çekim yaparsanız, geniş görünürsünüz. Kamera çerçevesinin geniş bir alanını kaplayan her şey resimde büyük görünecektir.

Kilolu insanlar hangi renk giymeli?

İnsanları kilolu gösteren renklerden kısaca bahsedecek olursak, burada sıcak renklerden de bahsedilebilir. Yani; sarı, kırmızı, turuncu ve benzeri tonlar sizi olduğunuzdan daha dolgun veya kilolu gösterebilir.

Kilolu insanlar hangi kumaşı tercih etmeli?

Kilolu bir kadın kıyafet seçerken krep, viskon, şifon, kaşmir ve pamuk gibi kumaşlardan üretilen modelleri tercih ederek daha ince ve şık bir görünüme kavuşabilir. Ayrıca bahsi geçen kumaşların doğru renk ve modellerde olması da oldukça önemlidir.

Hangi kıyafetler daha genç gösterir?

Genç görünmek istiyorsanız, yatay çizgili ve büyük puantiyeli kıyafetleri dolabınızdan uzak tutmalısınız. Çünkü bu kıyafetler sizi olduğunuzdan daha şişman ve yaşlı gösterir. Bunun yerine, daha ince çizgili, küçük puantiyeli veya belki de minik yapraklı kıyafetler giyerek daha genç görünebilirsiniz.

Zayıf ve uzun görünmek için nasıl giyinmeli?

Düz çizgili desenler: Düz çizgili desenler vücudun uzunluğunu vurgular ve daha uzun bir izlenim yaratır. Dikey çizgili gömlekler veya pantolonlar tercih edilebilir. Monokrom giysiler: Monokrom giysiler vücut hatlarını daha az belirgin hale getirir ve daha ince bir görünüm yaratır.

Kiloyu kapatmak için nasıl giyinmeli?

Mide bölgenizi bol kıyafetlerle örtün. … Dikey çizgili kıyafetleri tercih edin. … Kusurları ortaya çıkaran kumaş seçimlerinden kaçının. … Kalçanızı dar gösterecek alt giyim ürünlerini tercih edin. … Renk seçimine dikkat etmeniz önemlidir.

Göbeği kapatmak için nasıl giyinmeli?

Eğer yüksek bel, dar omuzlar ve geniş kalçalara sahipseniz, belden aşağısı bol olan üstler belinizi zorlamadan karın şişkinliklerinizi gizleyecektir; belinize oturan A kesim elbiseler ve etekler ise karnınızı güzelce saracak ve sizi kesinlikle güzel gösterecektir.

Zayıf görünmek için nasıl pantolon giymeli?

Üst için U yakalı yuvarlak kesimler ve alt için düz etekler veya normal kesim pantolonlar seçin. Geniş kalçaları ve basenleri kamufle etmek için, belde kıvrımlı ve büzgülü rahat etekler ve pantolonlar tercih edilebilir. Yan cepli veya cepsiz, trend, düz kesim modelleri seçin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir