İçeriğe geç

Balat Hangi Dizilerde Oynadı

Bizim Yengeç dizisi nerede çekildi?

“Teyzemiz” Balat’ta üç katlı ve bahçeli eski bir İstanbul evinde geçiyor. “Cennet Mahallesi” ve “Gönülçelen” gibi birçok yapımın yer aldığı semtin sakinleri, ücret almadan figüran olarak çalışıyorlar.

Kartalda hangi diziler çekiliyor?

Zero 1’in devamı niteliğindeki Kıyma dizisi Kartal’da çekiliyor.

Maltepe’de hangi diziler çekiliyor?

İlişki durumu: karmaşık. “İlişki durumu karmaşık” dizisinin çekimleri İstanbul Maltepe – Pendik ve Kocaeli Darıca’da gerçekleşti.

Kuzguncuk’ta hangi dizi çekiliyor?

Ekmek Teknesi, Perihan Abla, Şaşıfelek Çokmazı gibi eski ama mahalle sıcaklığını hissettiren televizyon dizileri İstanbul’un en eski semtlerinden Kuzguncuk’ta çekildi.

Balatta hangi filmler çekildi?

İstanbul’u böyle görün! Kapalıçarşı’dan Balat sokaklarına kadar İstanbul’da çekilmiş harika filmler. Taş ve Altın Şehri (1978) … 2. Kırık Kaseler (1960) … 3. Balatlı Arif (1967) … Sultan (1978). ) … Şoför Nebahat (1960) … 6. Zuğurt Ağa (1985) … 7. Vesikalı Yarim (1968) … 8. Ah Güzel İstanbul (1966)Daha fazla makale…•17 Eylül 2022

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin çekildiği köy?

Dizinin ilk bölümleri İzmir Urla’da çekildi. Karakterler İstanbul’a yerleştikten sonra Fatmagül ve Kerim, Anadolu Hisarı, Göksu’da bir ev kiraladılar. Karakterlerin Göksu’da küçük bir kulübeye yerleştiği dizinin çekimleri Anadolu Hisarı ve Göksu yakınlarında gerçekleşti.

Seksenler nerede çekilmiştir?

SeksenlerYapımcıBirol GüvenMekanİstanbulKameraSelçuk EkmekçilerSüre120 dakika (2012-2017, 2021, 2022) 50-60-90 dakika (2019-2022)29 satır daha

Medcezir hangi semtte çekildi?

Dizinin Ataşehir’de çekilen sahnelerinin yanı sıra Bursa’nın Uludağ semtinde de çekimler yapıldı. Dizi ayrıca Şile, Büyükada ve Karaköy gibi mekanlarda da çekildi.

Kırgın Çiçekler nerede çekiliyor?

Kırık ÇiçeklerMekanİstanbul Fenerbahçe Koleji, İstanbul Koşuyolu Kız Yetimhanesi, İstanbulGörüntü YönetmeniAli ÖzelGösteri süresi140-155 dakikaYapım şirketiNTC Media25 satır daha

Yalı çapkını nerede çekiliyor?

Yalı Çapkını, İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekiliyor. Beylerbeyi, Arnavutköy, Bebek ve Emirgan gibi Boğaz kıyısındaki semtler, dizinin çekimleri için sıklıkla kullanılıyor. Bu semtler, tarihi konakları ve doğal güzellikleriyle dizinin atmosferini zenginleştiriyor.

Gönül İşleri nerede çekildi?

Heart AffairsYapımcıErol AvcıMekanİstanbulKameraAtakan Küçükparlak Erhan ErgünGösteri süresi120 dakika19 satır daha

Tuzla’da hangi diziler çekiliyor?

Medcezir, sezonun en iddialı dizilerinden biri. Çekimlerin çoğu Tuzla’da gerçekleşiyor.

Çengelköy’de hangi diziler çekiliyor?

No:309. Dizide Demet Özdemir’in canlandırdığı Lale karakterinin çiçek tarhları yapıp yaşadığı ev Rasathane Çengelköy’de Çiçek Bahçesi olarak biliniyor. Furkan Palalı’nın canlandırdığı Onur karakterinin yaşadığı lüks villa ise Tuzla’da yer alıyor.

İstanbul Beykoz’da hangi diziler çekiliyor?

Unutma Canım Ne Geçti Ki, Karadayı, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel, İstanbullu Gelin ve Vatanım Sensin Beykoz Kundura’da şu ana kadar hayat bulan dizilerden sadece birkaçı.

Gönül Dağı dizisi nerede çekildi?

Çekimler. Dizinin çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde gerçekleşiyor. Dizide adı geçen Gedelli köyü aslında Niğde’nin Ulukışla ilçesine bağlı bir köy.

Bizim Hikaye dizisi nerede çekiliyor?

Çekimleri İstanbul’da yapılan dizi, 14 Eylül 2017’de FOX’ta yayımlandı.

Bizim Ev dizisi nerede çekildi?

Dizinin tekrarları bazı yerel kanallarda yayınlanmaya devam ediyor. Dizi çoğunlukla İstanbul Anadolu yakasının ilçelerinde çekildi.

Kuzgun hangi şehirde çekildi?

Dizinin ilk bölümleri Türkiye’nin en çok turist çeken yerlerinden biri olan Kapadokya’da çekildi. Nevşehir’in Kapadokya bölgesi çarpıcı güzelliğiyle izleyicileri etkilese de, Kuzgun’un (Barış Anduç) intikam almak için İstanbul’a gelmesiyle sahne düzeni de İstanbul’a taşındı.

Lale Devri dizisi nerede çekildi?

Lale Devri (dizi)Lale DevriBölüm sayısı135 (Bölüm listesi)YapımcıYapımcıŞükrü AvşarMekanİstanbul22 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir