İçeriğe geç

Kosgeb Geri Ödemesiz Para Veriyor Mu

KOSGEB hibe desteği 2024 ne kadar?

İş Geliştirme Desteği kapsamında girişimcilere 1,5 milyon TL tavanla yüzde 80 destek oranıyla geri ödemeli destek sağlanıyor. Girişimcinin genç, kadın, engelli, gazi veya birinci derece şehit yakını olması halinde destek tavanına 150 bin TL ekleniyor.

KOSGEB geri ödenmezse ne olur?

İş Planı Ödülü destek programı kapsamında destek alan şirketin destek programı süresi içerisinde kapatılması halinde, geri ödenmeyen destek tutarı, ödeme tarihinden itibaren tahakkuk eden yasal faiziyle birlikte tahsil edilir.

KOSGEB verdiği parayı geri alır mı?

Program kapsamında yapılacak iadeler; Ödemeler, programın tamamlanma tarihinden itibaren 12 ay ödemesiz dönemle 4 aylık dönemler halinde 6 eşit taksitte yapılacaktır. İlk taksitin geri ödeme tarihi, programın tamamlanma tarihini takip eden 12 aylık dönemi izleyen ilk iş günü olacaktır.

KOSGEB 3 yıl geri ödemesiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

KOSGEB faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru kriterlerini sağlayan mikro ve küçük işletmeler, www..tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsü altında yer alan “Mikro ve Küçük İşletmeler İçin Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek online başvuruda bulunabilirler.

KOSGEB 2024 başvurusu ne zaman?

KOSGEB İş Geliştirme Desteği 2024 Girişimci Destek Programı 2. Çağrısına başvurular 1-30 Ağustos tarihleri ​​arasında yapılacak.

KOSGEB geri ödemesiz ne kadar veriyor?

Destek üst limiti 375 bin TL’den 2 milyon TL’ye çıkarıldı. Girişimcilere, girişimcilik desteği kapsamında yüzde 100 oranında destek oranının yanı sıra geri ödemesiz başlangıç ​​ve personel desteği de sağlanıyor.

KOSGEB desteği kaç yıl geçerli?

KOSGEB desteği ile satın aldığım makineyi başkasına satabilir miyim? HAYIR. Desteklenen makine, ekipman, kalıp ve yazılımların mülkiyeti şirketin tüzel kişiliğine ait olup, üç yıllık destek süresi boyunca başka bir kişi, kurum/kuruluşa satılamaz, kiralanamaz, devredilemez veya rehin verilemez.

KOSGEB sıfır faizli kredi kimler alabilir?

İlk 12 ay ödeme yok. 2022’de net cirosu 300.000 lira ve üzeri olan illerdeki KOBİ’ler 300.000 liralık krediden faydalanabiliyor. KOBİ’ler ilk 12 ay ödemesiz dönem olmak üzere toplam 36 ay vadeyle faizsiz taksitli kredi kullanabiliyor.

KOSGEB 150 bin TL hibe nasıl alınır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler, www..tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsü altında yer alan “Mikro ve Küçük İşletmeler İçin Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek çevrimiçi başvuruda bulunabilirler. Program başvuru formunun nasıl doldurulacağına ilişkin kılavuzu indirmek için TIKLAYINIZ.

KOSGEB belgesi kaç yıl geçerli?

Uzaktan eğitimle alınan sertifikaların geçerlilik süresi olmadığından KOSGEB Girişimci Sertifikasını yenilemenize gerek yoktur. Dilerseniz e-devlet üzerinden KOSGEB Girişimci Sertifikası sorgulaması yapabilir ve eğitim bilgilerinize kolayca ulaşabilirsiniz.

Şahıs şirketi KOSGEB desteği alabilir mi?

KOSGEB Girişimcilik Destek Programları’ndan, KOBİ statüsünde olup, anonim şirket, limited şirket veya şahıs şirketi kurmayı planlayan ve KOSGEB Girişimcilik Eğitimini tamamlayan herkes faydalanabiliyor.

KOSGEB kira desteği veriyor mu?

a) Kira yardımı: Başvuru sırasında girişimci olan, proje başvurusu kabul edilen ve finansman kararı verilen firma için projenin aylık azami süresi 1 aydır.

KOSGEB kadın girişimci desteği 2024 ne kadar?

KOSGEB Yeni Girişimci Destek Programı yayımlandı. Birincisi kuruluş desteği. Kadın girişimciler için başvuru sürecinizde 2024 Girişimci Destek Programı kapsamında kuruluş desteği gerçek şahıs şirketi için 10.000 TL. Sermaye şirketi işletmek için 20.000 TL olarak belirlenmiştir. Geri ödemesiz olarak sağlanmaktadır.

500 bin TL hibe başvurusu nasıl yapılır?

“Yerinde Dönüşüm” projesine E-Devlet üzerinden başvuruda bulunabilir, proje hakkında detaylı bilgiye ALO 181’den ulaşabilirsiniz.

KOSGEB en fazla kaç para veriyor?

Proje kapsamındaki maksimum destek limiti 2.000’dir.

2024 hibe Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Hibe başvuruları 3 OCAK 2024’te başlayacak ve 19 ŞUBAT 2024’te sona erecektir.

Genç girişimci desteği 2024 ne kadar?

Ayrıca, 2024 yılında özel şirketlere yönelik destek kapsamında ödenecek aylık Bağ-kur primi oranı yüzde 5 olacak.

KOSGEB ne kadar hibe desteği veriyor?

KOSGEB Mikro ve Küçük İşletme Desteği maliyeti ne kadar? (2024) Mikro ve Küçük İşletmelerin (MKİ) personel maliyetleri KOSGEB kredi desteği ile karşılanıyor. Mikro ve Küçük İşletmeler için Hızlı Destek Programı kapsamında yeni işe alınan personele iki 6 aylık dönemde toplam 125.000 TL destek sağlanıyor.

KOSGEB kadınlara ne kadar hibe veriyor?

Bu kredi, işletmesini kuran kadın girişimcilere 150.000 TL’ye kadar ve yeni bir işletme sahibi olan (faaliyet süresi 6 aydan az olan) kadın girişimcilere 100.000 TL’ye kadar destek sağlıyor. Toplam kredi vadesi maksimum 36 ay olup, başvuru sahiplerine maksimum 6 ay geri ödeme süresi sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Parayı Elden Alan Gaziantep Escort